layersublayer

Trend reports

Television format trends and societal trends

layersublayer

Uw partner in mediaonderzoek

Onze nieuwe blog is beschikbaar

Celebrity endorsers effective at Instagram?

Wat zijn KlapperCom TrendReports?
KlapperCom TrendReports analyseren de trends en ontwikkelingen die voor burgers, consumenten en media gebruikers de komende 3 jaar belangrijk zullen worden, waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende soorten bronnen.
Allereerst wordt gebruik gemaakt van onze Tv-monitor database met informatie over verschillende Tv-formats (titel, presentator, genre, uitzendtijd, kanaal en een korte synopsis) van de belangrijkste Tv-markten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van desk research en databases van belangrijke nieuwsbronnen, marketing data en trends om onze consultants in staat te stellen specifieke vragen van klanten te beantwoorden bij het samenstellen van de rapporten.

In de KlapperCom TrendReports worden de belangrijkste ontwikkelingen en trends vertaald naar thema’s, ideeën en startpunten voor nieuwe (online) media formats.
KlapperCom Tv-Trendreports verkennen de ontwikkelingen en trends als het gaat om (online) media formats voor de belangrijkste mediamarkten, met gebruik van video clips om de ontwikkelingen en trends te illustreren. Hiervoor kunnen we putten uit ons videoarchief.

Wie gebruikt KlapperCom TrendReports?
TrendReports worden gebruikt door o.a.:
• Producenten van Tv- en online formats
• Retailers en brands
• Sponsors van programma’s
• Investeerders
• Non-profitorganisaties.

Interesse?
Wilt u informatie of een KlapperCom TrendReport laten samenstellen? Vul dan formulier in.

[contact-form-7 id=”702″ title=”Contactformulier_NL”]

Comments are closed.

© 2018 Klapper Communicatie