Nieuw: ReelRater optimaliseren van videocontent

Banner press 2016

Klapper Communicatie Research & Consultancy lanceert in samenwerking met technologie provider ActiveReaction de nieuwe interactieve onderzoektool ReelRater™.

ReelRater op alle devices en platforms
ReelRater™ is een kostenefficiënte online onderzoektool dat werkt op smartphone, tablet, PC en Mac. ReelRater™ is geen app, maar kan vanuit elke standaard browser worden opgestart. Een linkje op de website of social media van een klant is voldoende om een panel, een specifieke doelgroep of een social media community te vragen de content te waarderen.

ReelRater meet waardering en effectiviteit videocontent
ReelRater™ meet van seconde-tot-seconde de waardering en de effectiviteit van AV content, zoals ‘how-to’ video’s en instructievideo’s op YouTube, trailers, commercials en Tv- en radio-formats. ReelRater™ geeft als resultaat een combinatie van kwalitatieve en kwantitatieve response.

ReelRater voor onderzoek naar videocontent
ReelRater™ kan worden ingezet als tool voor pre- en posttests, pilotonderzoek en screentests. De tool kan de digitale content van een videokanaal of omroep optimaliseren qua snelheid, storytelling, structuur, beleving, betrokkenheid en presentatie.

ReelRater te gebruiken door MCN’s en producenten
De onderzoekstool kan worden gebruikt door producenten van online video en branded (YouTube) channels, Multi Channel Networks, adverteerders, omroepen en formatontwikkelaars.

Klik hier voor onze blog over een ReelRater business case.

Meer informatie?
Klapper Communicatie Research & Consultancy B.V.
www.klappercom.nl

————————————————————————
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charles Vaneker, door te bellen naar 020-6384360 of het contactformulier in te vullen.

[contact-form-7 id=”702″ title=”Contactformulier_NL”]

Klapper Communicatie Research & Consultancy is opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in media- en communicatieonderzoek. Onze klanten zijn o.a. radio- en tv-omroepen, tv-producenten en AV-distributeurs, producenten van online videoplatforms, retailers en adverteerders in binnen- en buitenland.

###

Comments are closed.

© 2018 Klapper Communicatie